SOCIAL MEDIA MARKETING

Basic
2 OBJAVE SEDMIČNO
Uključuje budžet za sponzorisanje od 50 KM
349 KM
Mjesečno
4x Short Video Post (Reels)
2x Standard Video Post (Reels)
Voiceover Video Post
2x True-Photo Post
1x Designed-Photo Post
MEDIUM
3 OBJAVE SEDMIČNO
Uključuje budžet za sponzorisanje od 100 KM
599 KM
Mjesečno
4x Short Video Post (Reels)
3x Standard Video Post (Reels)
1x Voiceover Video Post (Reels)
2x True-Photo Post
2x Designed-Photo Post
Ultra
4 OBJAVE SEDMIČNO
Uključuje budžet za sponzorisanje od 190 KM
990 KM
Mjesečno
4x Short Video Post (Reels)
4x Standard Video Post (Reels)
2x Voiceover Video Post (Reels)
3x True-Photo Post
3x Designed-Photo Post
Usluge koje naši paketi uključuju

Short Video Post

podrazumijeva kratku video reklamu koja kroz jednostavnu animaciju promovira određeni proizvod i uslugu. Traje obično do 10sec i prati je muzička podloga. Uz objavu je uključen i tzv. „content writing“ odnosno pisanje odgovarajućeg reklamnog teksta.

Standard Video Post

podrazumjeva uobičajenu video reklamu, koja može prezentirati više proizvoda, uslugu, ambijent ili nešto drugo, kroz kratke video sekvence montirane u jednu cijelinu. Naravno, uz objavu je uključen i tzv. „content writing“ odnosno pisanje odgovarajućeg reklamnog teksta.

Voiceover Video Post

podrazumijeva autorsku video reklamu, dakle od ideje, izrade scenarija i teksta, do implementacije glasovne pratnje te titlova koji će pratiti istu. Ovo su najbitniji parametri za uspješne video „Reels“ reklame za društvene mreže, Faceook, Instagram i TikTok. Za voiceover video reklame između ostalog koristićemo i glasovnu pratnju jednog od najpoznatijih glasova u BiH, Almir Hadzajlić – Labud, čiji se glas mogao čuti u reklamama za Orbit, Airways, Porche, Telemach, Grand Kafa, najave filmskih blockbustera i mnogim drugim.

True-Photo Post

je u biti autentična fotografija koju ćemo u većini slučajevi mi praviti na licu mjesta, te od nje praviti objavu za društvene mreže. Naravno, fotografija podrazumijeva i određene grafičke intervencije te uz objavu je uključen i tzv. „content writing“ odnosno pisanje odgovarajućeg reklamnog teksta.

Designed-Photo Post

prestavlja autentičnu fotografiju koju ćemo uglavnom mi raditi na licu mjesta, a koja će sadržavati sliku produkta, usluge, atmosfere, situacije i sl. implementirano na grafički dizajniranoj objavi. Naravno, uz dizajniranu objavu uključen je i tzv. „content writing“ odnosno pisanje odgovarajućeg reklamnog teksta.