Izrada Web Stranica

Pored toga što su atraktivne i dobro projektovane, naše web stranice i aplikacije su brze, optimizirane za mobilne uređaje, jednostavne za ažuriranje i prilagođene specifičnim potrebama naših klijenata.

Hosting, Mail & Domene

Za bilo koju vrstu web stranica, pružamo usluge hostinga i mail servisa, baziranim na najsigurnijim serverima. Sve aktivnosti vezane za vašu novu stranicu, od provjere dostupnosti domene do registracije, slobodno prepustite nama.

Digitalni Marketing

U odnosu na tradicionalne medije, online oglašavanje je danas najefektivniji metod promocije. Više desetina klijenata koristi naše usluge internet marketinga, naročito kada je riječ o Google AdWords i Facebook oglasima, reklamiranju na društvenim mrežama, portalima i sl.

App & iOS Aplikacije

Približite se na vrijeme generaciji korisnika mobilnih uređaja. Optimiziraćemo vašu web stranicu mobilnim uređajima ili izraditi vam nativnu mobilnu aplikaciju za Android/iOS uređaje.

Dizajn & Brending

Ukoliko ste svjesni da niste jedini na tržištu koji nudi određeni proizvod ili uslugu, jasno vam je koliko je važno da vaš vizuelni identitet bude upečatljiv i istaknut u odnosu na konkurenciju. Za kompletnu uslugu dizajna i printa, stojimo vam na raspolaganju.

Windows Aplikacije

Pored mobilnih aplikacija, nudimo mogućnost izrade windows desktop aplikacija. Windows aplikacije i skripte isključivo radimo u dogovoru sa klijentima, stoga je svaka jedinstvena i prilagođena potrebama svakog klijenta.