DIZAJN, BRENDING I PRINT

Ukoliko ste svjesni da niste jedini na tržištu koji nudi određeni proizvod ili uslugu, jasno vam je koliko je važno da vaš vizuelni identitet bude upečatljiv i
istaknut u odnosu na konkurenciju. Za kompletnu uslugu grafičkog dizajna i printa, stojimo vam na raspolaganju.

VIDEO PREZENTACIJE

Ako slika vrijedi 1000 riječi, onda video vrijedi milion! Statistika pokazuje da 61% poduzetnika u svijetu koristi video marketing u svom poslovanju  ao glavni sadržaj. Video marketing vam omogućava da pokažete vaš proizvod u "akciji“, davajući na uvid šta sve predstavlja vaš proizvod i kako se koristi.

WEB I MOBILNE APLIKACIJE

Pribiližite se na vrijeme generaciji korisnika mobilnih uređaja. Pored toga što su atraktivne i dobro projektovane, naše web stranice i aplikacije su brze, optimizirane za mobilne uređaje, jednostavne za ažuriranje i prilagođene specifičnim potrebama naših klijenata.

HOSTING I DOMENE

Za bilo koju vrstu web stranica, pružamo usluge hostinga i mail servisa,  baziranim na najsigurnijim i najstabilnijim serverima. Sve aktivnosti vezane za vašu novu stranicu, od provjere dostupnosti domene do registracije stranice, te e-mail adrese slobodno prepustite nama. 

DRUŠTVENE MREŽE

Oglašavanje na društvenim mrežama olakšava pronalazak kupaca, zadržavanje pažnje i ostvarivanje prodajnih rezultata. Više od 1,7 milijardi ljudi koristi Facebook svaki mjesec. Jedna od pet minuta provedenih na mobilnim uređajima (20% vremena) se odnosi na Facebook i Instagram.

FOODBOOKING

FoodBooking platforma predstavlja kompletno rješnje za online naručivanje hrane, koju koriste restorani u preko 45 zemalja svijeta! Vrhunski sistem direktnih online narudžbi koji kupcima nudi mogućnost  naručivanja  putem: Facebook stranice, web stranice, FoodBooking mobilne aplikacije.